Sriuba-Bouillabaisse sriuba su žuvies file 780g

  • Kraunamos nuotraukos

    Sriuba-Bouillabaisse sriuba su žuvies file 780g

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    780 g
  • Bouillabaisse. Garsioji Bouillabaisse. Tariama Bujabes. Daugelis girdėjo apie garsųjį iš Marselio žvejų kilusį Marseillaise receptą Bouillabaisse. Kaip ir daugelis žuvienių, Bouillabaisse prieš daugelį metų buvo varguolių valgis. Tai buvo pigi žuvienė, nes ją Marselio žvejai virdavo iš tos žuvies, kurios iki vakaro neparduodavo. Dažniausiai tai būdavo smulki žuvis su daug ašakų, įvairūs moliuskai ir krevetės. Kadangi kiekvieną kartą patiekalui ruošti buvo naudojama vis kita žuvis, vienintelio Bouillabaisse recepto niekada nebuvo. Turistai pradėjo specialiai atvykti į Marselį paragauti legendinio patiekalo. Ir, žinoma, tai turėjo įtakos maisto kainoms. Iš vargšų maisto Bouillabaisse virto elitiniu patiekalu, kuriam gaminti jie pradėjo naudoti brangias žuvų veisles ir retas jūros gėrybes. Taigi, ilgainiui Bouillabaisse tapo garsia žuviene viso Pasaulio gurmanams, kai kuriuose Provanso restoranuose šios žuvienės lėkštė dabar gali kainuoti daugiau nei 100 eurų.

    Marie-Amélie suteikia Jums galimybę atrasti šį Viduržemio jūros Provanso pakrantės kulinarinio paveldo perlą savo namų puode

    Įvairios žuvys (mažiausiai 3 skirtingos žuvų rūšys) derinamos tarpusavyje, kad išgauti puikų gurmanišką sriubos receptą

    Be konservantų. Tinkama Viduržemio jūros dietai. Paruošimas: pašildykite iki užvirimo, - „quand ça bouille, tu baisses!“ 3 porcijoms  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne